Seen from above.




Det saknas ett par nitar på båda paren, men det gööööör ingenting för dom är så *smack* goa.

Dagens dagens.



Hej fanz och fashionlövers.

Mina nya dojjor, så sjyssta eller hur? Faktiskt så snygga att jag inte kommer någonstans när jag går utanför min lägenhet. Som att ha en söt liten hund eller gullig unge med sig, ÖVERALLT blir jag stannad och beundrad för dessa skönheter. Tjejer och kvinnor kollar avundssjukt, frågar märke och priser och killar sneglar med åååtrå i blicken. Dallas och Omar var som besatta av mina skor. Och dom är varken sko eller fot- fetechister. (vad jag vet). Eh, jag har stajl helt enkelt.

Todo.




My todo list Wednesday 4/29

Sola i parken
Shoppa shorts och tshirt (sommar uniform)
Gå till MAC
Manikyr och Pedikyr
Köpa almanacka
Komma på en plan

Börjar jobba halv tre igen, segt jag jobbar till 8 och mina tjejer vill aldrig göra något annat än sitta vid datorn, än mindre gå ut och göra något. Så jobbigt när det är fint väder ute och sitta instängd i en lägenhet och glo på datorn eller tv. Ugh.
Så det gäller att maxa förmiddagen. Ska ringa Jiye nu så blir det en runda i Soho och en lunch på Saigon Grill på University and 11th om jag känner oss rätt.
So long loves.
xx

Ha ha hah!




Dallas är KÄR. I sin nya iPhone. Can´t blame him. Jäklar vad mycket ball det finns i den där lilla saken. Här spelar han altså flöjt, MED SIN iPHONE! Kan någon snälla säga hur det är möjligt?? Vi satt i timmar igårkväll på en bänk på Union Sq och lekte med vår nya polare telefonen. Visade D mitt gamla hus i Svea, mamma o pappas lgh, min lhg i Barcelona, mitt jobb i Bcn, ja ni förstår, ALLT. Helt otroligt. Dock är vi nu helt säkra på att vi blir livebevakade dygnet runt av the gouverment. They are after us.
Dagen var skön igår, sommar sommar sommar. P och jag låg och solade ett bra tag på piren, syssling Jonathan kom och vi åt glass och drack lemonad. Gött. Nu ska jag kila upp på min rooftop och nappa medan jag gör laundry. SPF 20 är på, ingen lobster här inte. Hela kvällen spenderades i Union Sq, D and me. Käkade pizza, kollade på alla skejtare och gatuartister och bara var.
Oh btw, Telma ringde mig igår och var så orolig över den här läskiga svin sjukan. En skola i Queens fick ju stänga då 70 elever kännt symtom. Så jag lovade T att försöka inte åka subway tillsvidare. Läskigt det där. Jag är helt säker på att vi kommer gå under som dinosaurierna, av ett virus, en epedemi som sprider sig likt en löpeld samtidigt som klimatet kommer ändras på en dag och göra hela globen till en isbit. Positive thinking, me?
xoxo

Sunday.



Söndagen hade ETT måste: Ingenting. Yep. Zoe, Katie och jag låg vid poolen heeela dagen. Lillebror Brooks var med, och vovven Sailor såklart. Söndagen var nog en av dom skönaste dagarna på bra mycket länge. Vi lagade mat, hängde, läste, sjöng, gick till stranden... mmm. Senare på kvällen körde Z hem oss till Manhattan och det var en konstig känsla, jag kände mig tom och hade panik över att vara tillbaka i staden jag älskar. WEIRD. Klockan var 11 men jag kunde inte sova, inte göra något annat än känna mig fel fel fel fel FEL. Min BFF Dallas ringde dock just som om han visste hur jag mådde och sa åt mig att "bara ta en taxi ner till oss så har vi bbq på vår trappa". Sagt och gjort, 30 min senare satt jag med hela gänget och grillade bbq, spelade freesbee på gatan, drack öl, dansade, skrattade och mådde bra igen. Vart annars i världen kan man göra så? Bara randomly bestämma bbq, knacka runt till lite grannar som gärna är på, kl 12 på natten en söndag? Folk som går förbi på gatan stannar och grillar marschmellows, tar en öl och snackar. VART om inte här?
Taxiresan hem satt jag leendes och såg min fina stad i ett nytt ljus. TACK D.

A day in the park.




I torsdags kom Zoe hem!!! =) Lycka. Möttes upp och drack kaffe hemma hos henne och uppdaterade det viktigaste. Senare mötte vi upp med min kompis Senas chef´s bror. Var hur trevligt som helst. Visade sig att han är här i egenskap som manager åt Turkiets största popstjäna, vilket alltså är hans syster som Sena jobbar för. Cool. Blev middag och drinkar på Tao, följt av drink på Above Alen där vi slöt samman med Greg och co. Lyckat.
Sommarvärmen håller i sig. Torsdag, fredag, lördag, söndag, igår måndag och idag. Runt 30 grader varmt. HÄRLIGT!
Umgicks med Zoe hela fredagen, bara strosade runt, satt och drack vin och myste över att hon är i stan i 10 dagar. Sedan flyttar hon till Alaska av alla ställen. Hon är överlycklig, jag superglad för henne men lessen för mig själv.
Lördagen tillbringades i Parken med Dallas, Gio och Omar. Frisbee för hela slanten. Senare på em mötte jag upp med Zoe igen och vi begav oss ut till Southport, CT. Det var helt underbart att komma ut från stan. Frisk luft och lugn och NY omgivning. SKÖNT med miljöomväxling. Gick till vårt älskade Horseshoe (THE bar i Southport) med Zoe´s föräldrar för drinkar. Himla mysigt. Sen hem för nattamat. HEMLAGAD nattamat. HEMLAGAT potatismos, brysselkål, sparris... Har inte ätit så gött på länge. Har inte ätit hemlagad mat som inte är pasta på SÅ länge. Mamma saknar din mat såååå!!! (Pappa du vet att jag dock saknar DIN mat mest, men måste ju vara snäll mot moms ;) )


http://www.youtube.com/watch?v=HMGXtXxUKbA

SOMMAR!!



Kl är inte ens nio och det är redan 46grader, alltså runt 10 grader varmt. HÄRLIGT. Vad som är ännu mer underbart är att som ni ser, SOMMAREN ÄR HÄR I HELGEN!! 88 grader är 31 grader varmt! WHOHO! Hörde av mamma att det ska bli liknade temperatur i svea. Hur är det i tokyo nu? Nice? Nyfiken. Global warming i like it. Nej, skämt å sido. Men härligt med värme. Behövs.

Gårdagen: Klanten (jag) hade kollat fel datum för Youth Group spelningen, så gårdagen blev lite annorlunda men mycket mycket lyckad. Dallas bangade så det blev girls night out med P, Carro, Jiye och Erin. Började på pianos, sedan vidare till the Annex för spelning med des Roar, alltid lika bra. Vidare till Motor City. Utanför MC stöter vi på ett helt gäng supersnygga karlar. Klanten (jag) pratade med Jiye, på engelska givietvis, och sa höööögt och tydlig "OMG so many cute booooyyys!!!!". (Farligt när man växlar mellan att prata svenska och engelska, tror alltid att man är safe och kan säga precis vad som helst.) Anyhow, det fångade deras uppmärksamhet iaf, och gänget med söta pojkar visade sig vara himla trevliga manliga modeller. Gav dom ganska många blue steel- och "merman"- komentarer. (Johan du vet vad jag menar, Zoolander og course). Motor City vad kul, men vi blev alla så danssugna så drog vidare till Lit. En av NYC bästa klubbar. Sjukt bra musik, cool atmosfär och sjysst häng. Dansade där till tiiiidig morgon så är ordentligt trött nu. Ska vila lite, sen ut och sova/sola i parken och plugga lite espanol.

Fick ett mail av Sena, min bästa vän från Barcelona-tiden. Hennes chefs bror är i stan, första ggn i NY. Han är här själv i en vecka och ville ha lite sälle. Så klart man ställer upp. Pratade med Onur (hans namn, får mig att tänka på dounut, fråga mig inte varför) igår och han verkar supertrevlig. Har tänkt ut några sjyssta ställen att gå till. Börjar nog på någon trevlig restaurang runt Union Sq, sedan kanske Rose Bar, Gramacy Hotel. Lite mer upscale. Vill inte gärna dra med Sena´s chef´s bror till en divig lower east side bar där man får whiskey och cola i plastmugg. Älle?
xoxo

P och Carros rooftop i the Village.



Kanske inte den snyggaste och mest upprustade, men heeelt underbar ändå. Här låg vi hela helgen och solade och skvallrade, jag dansade en hel del till grannarnas förtjusning (eller?). Som ni ser är vattnet två blocks ner, och där finner man vår hotspot, piren. Kan sitta i evigheter där och bara vara, titta på folk och dricka kaffe. Lägenheten ligger på Christopher st vilken är den kända böggatan här. Bara män som går hand i hand och 500 gayklubbar och barer och x antal sexshoppar. Porten upp til lägenheten ligger mellan två homosexshopar, filmen Bangkok gangbang finns i båda skyltfönstren. Vi blir verligen uttittade när vi strosar fram på christopher st, vi är ju tre straighta kvinnor, passar inte helt in. Lite kul. Erin bor bara tre kvarter upp på bleecker och perry vilket är väldigt passande, perfekt om jag vill låna lilla Bertie för en promenad.

Igår var jag på middag med Rafn, min isländska vän. Drack helt otoligt goda frozen mojitos med sockerrörs-stång i. SÅ GOTT! Vi åt massa tapas och hamnade sedan på en bluesbar. Jättemysigt. Nu ska jag plugga lite spanska, hasta luego. xxx

Min bästis och jag.




Dallas och jag. Ikväll ska vi på konsert. Ska se det australienska bandet Youth group. Fast är det inte typiskt? Här har jag gått i två veckor utan att gjort mycket alls, och så kommer onsagen och TRE bra band spelar. Youth Group, Des Roar och min kompis Vinnie´s band Ivy Kings. PLUS att jag blev medbjuden på en broadwayshow ikväll. Håhå jaja, jobbiga beslut jag ställs inför eller hur?
Så, des Roar har jag sett 100 ggr, Ivy Kings spelar hårdrock (inte helt min påse chips), en Broadway show jag inte tycker verkar super...Så efter lite dividerande blev det alltså Youth Group och om vi hinner tar vi Des Roar efter, dom går inte på först 11 och dom spelar på the Annex, bara ett stenkast från Pianos. Grymt. Kommer bli maxat. Dallas kommer med, såklart, Erin kommer och kanske två kompisar till henne, Jiye följer med och Caroline och förhoppningsvis P. Vilket gäng!


Klippet sett bakifrån:




Tadaa!

Helgen har varit lugn och skön. Supervärme i lördags, myste på P´s och Carros rooftop hela dagen, sedan gick vi och köpte mocca frappuccino och gick till piren i Hudson river. Satt där till solen gick ner och det var fortfarande linnevärme. Underbart.
Idag har jag pluggat en hel del. Blev väldigt distraherad hemma så begav mig till Starbucks där jag fick ännu mindre gjort pga av en väldigt pratglad bordsgranne. Var trevligt hur som helst. Om 1 h börjar Dopplergänger spela på Pianos, ska jag vara sjukt spontan och dra dit? Eller ska jag beställa en film, göra manikyr och käka brieost? I valet och kvalet. Update tomorrow.
xoxo

KLIPPET!



I did it. Jag gick till frisören i torsdags. Ringde på eftermiddagen och fick tid samma kväll. Blev tipsad av min kompis Elana om en bra hårstudio på 84th and Columbus. Jag var så nervös. Kom dit. Fick knappt av mig jackan för jag skakade så. Satte mig i frisörstolen och min frisör kom. Vincent. Klädd som en gammal jazzkatt. Hatt och allt. Gjorde mig ännu mer nervös. Efter att väldigt noga förklarat mitt ärende suckade Vincent och sa: "Visst, jag kan klippa 2 mm men det kommer ju inte ändra något. Det är så slitet att topparna är kluvna så långt upp bla bla bla..." Han övertygade mig att han förstod min rädsla att bli av med håret och han vann mitt förtroende. Han började klippa och det hela kändes bra. Tills jag kom på mig själv med att inte andas. När han var klar och jag drog fingrarna genom håret började jag andas igen. DET FANNS KVAR! Visst, 7 cm kortare (7 cm!!!) men det var välbehövt. Mitt hår är så fint! Har nog aldrig varit så nöjd när jag gått från en frisör innan. Härligt, lovade Vincent att komma tillbaka om 5 veckor, ett löfte jag SKA hålla denna gång. Mitt hår ska bli långt och FINT. Nu jävlar. Sommar 09- say hello to my long hair.
En jobbig sak här i USA är all jäkla dricks hela tiden. Är du nöjd med en tjänst, ger du 10 %, är du mer än nöjd 15 till 20 %, superduper nöjd, över 20%. Men vart går gränsen? Alltid blir det ett evigt dividerande innan jag kan dricksa. Vincet fick iaf 15% och schampooskan (hon som schamponerade mig) fick sisådär 4 %, jo för henne dricksar man också. Herregud. Vad jag betalade allt som allt för en vanlig haircut vill jag inte prata om. Ångest. Men fint är det.

Min svenska backup plan.

Ha, så satt jag där den 15e och surfade runt på Facebook. Ser hur min kompis Daniel har skrivit: "Sökte precis in till högskolan så garaget får vänta ett år till". Hemskt skrivet men fick mig att surfa in på studera.se. Efter 5 min hade jag sökt högskola i Sverige som backup plan. En KASS backup dock.. Här ser ni varför:

Tack för din anmälan!

Höstterminen 2009

Du har anmält dig till följande utbildningar:

1. HHS-34002 - HHS Ekonomie kandidatprogram 180hp Dagtid,
  Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
  Handelshögskolan i Stockholm, Stockholm
2. GU-19785 - Kandidatprogrammet i Globala studier 180hp Dagtid,
  Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
  Göteborgs universitet, Göteborg


LYCKA TILL SOFIE! Att komma in på Handel eller Gbgs Universitet bara sådär. Ha, men men. Kommer iaf se hur jag ligger till och hur mycket jag egentligen vill stanna/komma tillbaka till Sverige. Finns ju alltid nästa år att börja plugga =)



H

Så här glad..



.. och full av energi blir man efter en JJ. :D

Jamba Juice.



Kan vara det godaste jag vet efter mocca frappuchino. Jamba Juice Strawberry Energizer består av jordgubbar, banan, banansorbet och hallonsorbet, apelsinjuice och energi och vitamin boost. Lovesit. Idag är solen uppe, inga moln, temperatur: 17 grader. Solglajjor på, check. Jamba Juice i handen. Check. Hatt, no check. Så nu ska jag en sväng till Urban Outfitters och leta efter en cool hatt för att sedan gå till Forever 21 och se om jag kan hitta samma hatt för en tredjedel av priset. Får passa på medan jag kan.
http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=71959146373&h=D5aFa&u=e5SaJ&ref=mf

So long.

Åh så vackert.



Idag tittade solen äntligen fram efter tre dagars regn. Hu, Så nu jäklar. Morgondagen ska bli varm och soooolig och hela fredag och helgen likaså. Jag ska vara frisk och på mitt bästa humör och sy ett nytt vårlinne på Erin´s symaskin. Ska även försöka få med mig någon och gå till en artexhibiton jag tycker verkar intressant. "It´s you. Not me" heter den.

http://newyork.timeout.com/articles/art/73235/its-you-not-me-at-andrew-kreps-gallery-art-review

Fota en massa ska jag också göra. Tar på tok för lite kort. Bättring.

Ikväll har min kompis Khan konsert med sitt band, men jag SKA vara hemma och bli frisk. Tror jag, jo det ska jag. Inget ut och ränna för mig inte.
Mia och Måns, jag tar tillbaka mitt förgående inlägg ang körsbärsblommning här i NYC, jag menar... Klart det måste vara ballare i Tokyo då det är fullt med fulla japaner under träden. Att ni finns där är ju ytterligare ett plus.

Vänner nu ska jag dricka te. Green te with mint är vad som gäller, Two bags pls.

Tacky lovely decorations.



I west village vimlar det av coola trappor och balkonger som är överösta av blommor och pynt. Och en del tacky utsmyckingar som dessa två lejon med rosa rosett. I love it.

Detaljer.



Älskar dessa detaljer och smycken. Så jäkla snyggt. Är själv på jakt efter just den sortens klackring. Vill ha tre på min vänstra hand.

I love all the details and the jewelry. So rad. I wanna have the same typ of ring on my left hand.

Street fashion NYC, April.



Fotade denna tjej på suben igår. Så underbar stil. Jag var helt såld. Alla detaljer, så genomtänkt, så street så ball. Hon bar upp det med klass. I love.

If you read this, translation:
I loved your style, all the details, everything was so street and cool. You really wore it with class, i love!

I always photo streetstyles here in NYC to get inspired and man the inspiration never stops. A new element in my blog, cool, diverse people with the love for fashion. Here we go.

Min fina kille.



Bertie the dog.

My new BF.



Här är han, Bertie. Min nya b-friend. Much love.

Underbara sol.




Jag har gått och blivit kär. Inte i någon av dessa gossar dock. På bilden är min vapendragare Dallas och hans roomie Gio. Härlig dag i solen på union sq igår, sedan vidare till Erin där jag har bott i helgen. Har varit hundvakt jag åt världens goaste Bertie. Det är alltså Bertie som är min nya kärlek. Katten Penn tog jag också hand om men B är ju så mycket ballare och snyggare.

Helgen har varit skön, PÅSK. Långhelg. Fredagen börjades på IKEA, mmm, marabou. Senare festades det med Erin och hennes pojkvän Anton på baren Home sweet Home och vidare till the Ward där Jiye mötte upp.
Lördagen firades hos Richard, Claes och Christoffer, tre svenska klasskamrater till P och Carro. Dom bjöd på middag och dryck och svensk musik. Så himla trevligt!! Senare fortsatte jag och grabbarna ut medan Carro och P drog och clubbade. Jag tog med mig svenskarna till min kompis Dannys bdayparty i lower east side. Alltid lika kul =) Kvällen avslutades på Piano´s där vi dansade till transmusik och till mitt smink rann av. Lyckat helt enkelt.
Idag är jag sjuk. Skit. Har varit sjuk hela helgen men VEM vill vara sjuk under påsk? Inte jag. Så tar smällen nu. Har druckit 5 liter the och kollat på alla avsnitt av "Take the stage" på MTV. Vad jag önskar jag var 17 igen. När dansen fortfarande var mitt allt och pojkproblem var roliga och spännande och när jag hängde med Stina, Sara, Vanessa, Mari, Anna, Frida och alla andra på regular basis. Yup. Tider det.

Fick igår reda på att min kompis Angeliqe från Paris är i NYC, hon kom för två dagar sedan. Ska stanna i tre månader i ett skolutbyte, whoho! Vi studerade tillsammans i Barcelona och hade himla kul ihop. Mot nya äventyr i ny, tres bien!! D´accore. Nu ska jag hinka mer the sedan söva. Puss o godnatt.

Spring.



Varför åka till Tokyo när gatorna i west village är lika fina? Nästan?

Ditthoroskop.se

Jag har börjat bli mycket intresserad av astrologi. Har köpt Zodiak bok och går mer än ofta in på olika astrologihemsidor. Igår likaså, läste mitt horoskop för gårdagen och även för idag. Där står det:

Hälsa
Din hälsa ser att vara orubbligt stabil idag och du verkar inte kunna smittas av några sjukdomar.


VEM vaknar upp med halsont ggr 1000???? Jo, JAG. Den orubbligt stabila hälsan är som bortblåst. Men vad betyder nu detta? Är astreologi bara bogus som pappa säger? Nej, det måste bara vara en planet som ligger fel idag och rubbar min hälsa som annars skulle vara orubblig idag. Ja så måste det vara. Jag har lagt allt för mycket tillit och svåra beslut i stjärnornas tecken det senaste så att det vore lite trökigt om astreologi nu skulle visa sig vara bluff...

Imorgon gäller följande prediction:

Tur
Du kan komma att vinna en mindre summa pengar på spel idag men du kan inte vara helt säker, turen är nyckfull idag.
Hälsa
Du tycks ha gott om energi och viljestyrka. Att bara motionera lockar inte, det är tävling som gäller för dig.
Ekonomi
Du får en del fina idéer som rör din bostad. Kanske hittar du bra och billiga möbler eller ekonomiska pysseltips.
Arbete
Du gör klokt i att hålla dig utanför arbetsuppgifter som du inte känner dig hemma med. Det är risk för att du blir syndabock om något går snett.
Kärlek
En kär vän väntar kanske att du ska höra av dig. Det är nu längesen ni talades vid.
Relationer
Du tycks inte vara helt lättillgänglig. Ibland kan du helt försjunka in i din egen värld och då är det svårt att nå dig.

Jag ska spela på lotto imorgon. Jappjappmen. Och kanske vinna. Sedan ska ut och springa med Rafn så vi kan tävla för det funkar ju bättre för mig än bara motionstänk, sedan ska jag se till att höja blicken och ringa ett telefonsamtal till en gammal vän. Hittar jag en snygg gardin ska jag köpa den om den är billig. Så. Klart.

Easter!




Igår var det passover, judisk påsktradition som firar då Moses började sin flykt. (Rätta mig om jag har fel). Det firade vi med att gå på the Knicks game i msg. Kass match förövrigt men det är alltid kul att gå på match tycker jag. Efter matchen (vi gick faktiskt efter 3e quartern då dom uppenbart höll på att förlora) och hamnade på restauranten Caliente på 7ave. Frozen Margaritas kanske inte var så helig dryck och tror inte jag kan assosiera den till något religiöst men gott var det.
I helgen firas alltså påsk. Ska bli kul. Älskar påsk, en av mina favorithögtider. Ungefär som Thanksgiving. Inga måsten (förutom påskäggs fixande) äta massor med mat, slappa, alla roliga fester, mildare väder, vårblommor och vårpromenad runt stallet hemma i lisch. Stallet får dock se sig utbytt mot vårt nya favvostråk utefter Hudson river i west village.
Imorgon har jag leeedigt och är ledig HELA helgen. Helt underbart. Vädret ska bli fint, inte så himla varmt men sol. Då kan man inte klaga. Idag är det gött, jag är på sånt himla partyhunör. Pumpat house hela dagen, laddad till tusen. Ska gå till gymmet nu och köra 1 timma pilates och 30 min på löpbandet. Ikväll är det två konserter, Dopplergänger och mina favoriter Des Roar. Yaj! På Bowery Electric, så skönt ställe. I en källare på Bowery och 3rd st. Inget inträde, Bud 3 dollar. Say no more and I´ll be there.

En jobbig insikt i påsktider är alla trafikolyckor. Nu är det snart 3 år sedan Erdin och Enes gick bort.. 15 april. Så snälla om ni ska bila runt i påsk, KÖR FÖRSIKTIGT!!!
Rip e, tänker på dig ofta.

Ge mig en hund!



NYC röker. NYC festar. NYC dejtar. NYC har hund. !
Alla har hund. Varendaste en. I alla fall alla par och alla singelkvinnor i åldern 25-35. Jag är ganska övertygad om att hundet i det sista fallet är ett substitut för allt dejtande som aldrig leder till en pojkvän. Hej Fido. Även om jag har ett par år till 25 och det absolut inte skulle vara ett substitut för en bf vill jag ha en huuuund! NU! Åh, ge mig. GAH. Denna lilla rackare såg jag och bror i parken, sysns inte bra hur jäkla stor han var. Ser ni killen i grå jacka som lutar sig framåt? Han var helt såld och stod där och gullade ett himla bra tag. Det vet jag för det gjorde Björn också. Därmed jag med. Men kolla till höger i bild. Den lille vite. Står det inte SOFIE på den? Jo det gör det ju. Kom hit. Komsikom. Med en sån under armen, eh, menar spatserandes bredvid mig, skulle jag vara en himla lycklig en.

Ihhh!!




The Hills is back! Yaj! Har laddat hela dagen då MTV har haft the Hills marathon inför premiären av den 5e säsongen av reality (not so much) serien. The Hills har bidragit till så mycket i mitt liv. Speciellt efter jag flyttat hit. Serien har lärt mig om vänskap, lojalitet, party och mest kanske hur jag utvecklat min engelska. Like, I kinda feel like my english is sort of like better such as like better than it kinda like was before i sort a say moved here. Jag är i alla fall helt såld och jag har slutat skämmas för det. Gjorde det i början, när jag bodde hemma och i Barcelona. Mutade alltid eller bytte kanal om jag blev påkommen med mitt the Hills tittande. Fort som fan bytte jag kanal. Satt tom med tummen på kanal 1 på kanalväxlaren (Jo det heter kanalväxlare) beredd iaf någon kom genom dörren oannonserad. Typ som pappa gör när han tittar på amerikansk skräp-tv. Ha, lika kul varje gång någon kommer på honom, då byter han snabbt, som en blixt till svt. Precis som jag. Och så den självklara kommentaren han kläcker ur sig som ett taskigt försvar till att han faktiskt tittade på skräp-tv "Att idioter kollar på den där skiten". Sorry paps men vi ser igenom det. Embrace it with me now. Ok när jag ändå bekänner mina tysynder kan jag också erkänna att jag tittar på morgonshowen "Regis och Kelly" varannan dag mellan 9-10 OCH FoxNews... Fast FoxNews bara ibland. Kan inte hjälpa det med reportrarna är ju så underbara, så snygga, så blänkande, så Fox helt enkelt. Bäst är när reportrarna intervjuar utlänningar och dubbar över det utländska svaret med engelska fast med brytning. Lovesit. K, nu är det 7 min kvar till countdown. IIhhh! Like SO exciting. Fram med FinnCrisp och Brieost. xxx

Otravez.



Taget från Brooklyn bridge. Splendid pics i know. Jag jobbar på´t.

Sunny skyline.


Bara i NY 2...



Ett farväl. En förälskelse. Skate. Sol. 23 grader varmt. Marabou chocklad. Vin på piren vid vattnet i west village. Ny bekantskap. Insikt. Uppskattning av äkta vänskap. Blickar. Talfel. Skratt. Vanessa 23 år ung. GRATTIS! Nu sova. Godnatt. xxx



Bara i NY..


På Hudson.




Erin och Carro, sittandes på stocken som skulle bli mitt fall...

Brian Johnstown Massacre.



Konserten blev av!! Skrev på min facebook status (tack fb) och Erin var snabb med att svara YAJ! Hon fixade biljetter från Craigslist på en sekund och 9 möttes vi upp taggade till tusen. Kommer in och ser till vår förvåning att bjm redan gått på. Oj, här börjar vi efter utsatt tid. Inte vad vi hade förväntat oss. Själva viben i lokalen var stel. Anton som mer eller mindre är hela bandet står längst till vänster på scenen, vilket satte honom helt ur fokus. Konserten var bra men inte så mycket mer. Kändes som ett långt jam.. Tyvärr.. Hade ju förväntat mig en urflippad konsert med Anton som springer galen över scenen, låtsas vara Jesus, drar upp folk från publiken, har "Blood from peoples faces" i ansiktet. Spelningen var allt annat än så. Den var lugn och melankolisk. Publiken var inte på g heller vilket såklart påverkade. Efter en och en halv timma hade vi faktiskt tröttnat och vi drog vidare. Vi var inte dom enda. Många gick samtidigt. TRIST! Är ett så himla bra band men tror venue var en för stor lokal. Vi drog genom ösregnet till Hudson Hotel där min kompis Tarek firade sin födelsedag. Var folktomt men vi var ett så bra gäng så det spelade ingen roll. Hade skitkul! Dansade hela kvällen och drack goda drinkar. Allt var frid och fröjd till jag skulle hemåt. Började säga hej då till folk och skulle ta ett steg bakåt. Skulle jag INTE ha gjort. På Hudson har dom en jävla stock som bänk, en 2 dm hög stock-bänk. Vem tar ett litet steg bakåt och faller handlöst över stocken och blir liggandes på rygg med benen pekandes rakt upp? Jorå, JAG såklart. Well, den bjuder jag på. Kunde inte göra annat än att skratta åt mig själv.

Igår var det ännu en solig dag. NY är konstigt, ena dagen strålande sol och 20 grader varmt, nästa dag hällregn och snö. Vi firade den soliga dagen med att P och Carro hittat en ny lägenhet. En riktig drömlägenhet på Bleecker St med rooftop och balkong. Yaj! Blev lite vin i the Village. Sedan åkte jag och My upp till UWS där ett solarium hade grand opening. Fri solning hela kvällen, margaritas och mojitos, ost och kex. Himla trevligt. Lite brun blev jag också. Helt gratis. Me lajk. Stressade hem efter det för att avrunda kvällen med pizza och ett glas Syrah på Pete´s. Much fun. Idag är det regningt och trökigt. Har inga planer men antar att det blir lite housewarming party i nya lyan. Åh vad jag också vill ha en liten lägenhet i the Village och börja plugga!! Soon my friends, soon.
xx


..

Mia upptäckte vår bluff.. Björn var aldrig här. Skit jag som tyckte jag hade gjort ett bra jobb med klipp och klistra med foton för att lura er att han var här..


NEEEEEEJJ... APRIL APRIL. Kan vara det sämsta aprilskämtet efter "Mamma mamma kolla en älg!"

Måste bara kommentera...

Läste på Aftonbladet.se att Linda Rosing valt sin man. Eller eh? Pöjk menar jag. Seriöst? Ugh, har inte hon barn i tonåren? Såg det första avsnittet av "Den rätta för Rosing". Omg, programmet var så tragiskt att jag inte ens kunde se tragikomiken i det. Fanns det ens någon? Sorligt, och detta följer Aftonbladet och alla som kallar Melodifestivalen för Mellon med intresse. Varför bor jag inte i Sverige nu igen?

Ikväll spelar Brian Johnstown Massacre, ett av mina favvoband. Telma är nära vän med Anton som mer eller mindre är bandet. Hon var med honom och turnerade i England för ett år sedan drygt. Var är hon nu? I Island. Blä! Telmus come back. I miss you so much my words isn´t enough.. Take a flight now now now and come here, let´s go to 57th and ave 11 and meet up with Anton and have a Dig! night, after take the party with us to early morning. I wanna meet mr. D and make noises and drink Stella and Black Lable till I can score a roll in the new Dig! as the sweede. Come here!!! Love u and miss you so much..

Ska se om jag får med mig någon på spelingen, annars går jag själv. Min kompis Tarek fyller år idag och har fest på Hudson Hotel på 59th and 8 ave, så jag kan möta upp med de andre efter spelningen isf. Keep u guys posted.
xoxo

http://www.youtube.com/watch?v=3lwsIAlIlqA

Jaråsåattde.


Syskonen.



My brother and I. Much love.

Bilden togs innan vi shoppade NYC tishor. Björn skulle köpa 8 st åt en grabb på båten, han hade fått 20 dollar till köpet. Vi går till första bästa stället. Bror till ägaren:
-How much for one?
-5 dollars.
Jag:
Aldrig du kan få dom för 2 dollar max. Björn lyssnar inte.
-I wanna have 8 for 20. Här förväntar sig bror ett nej eller iaf argumenterande motpris.
Ägaren:
-Ok.

Så var det avklarat. Haha. Love u bro.

Måndagskvällen avrundades för min del i west village på en av mina nya barer, skönaste hänget. Blev en lugn men sen kväll. Gårdagen var helt underbar! Sol, varmt, jättevarmt, tshirtvarmt. Gick med P i flera timmar, satte oss ner för kaffepause, sedan tacobell pause på trappan på 34th, sedan bänkpause i Gramacy Park, sedan vinpause i Soho dit Carro och My kom och mötte upp. Solen gick inte ner först halv åtta. I like. Var trött igårkväll efter måndagen så ingen utgång för mig. Dallas kom hit och vi gick till Pete´s här på upper west side för lite blue moon (med apelsin björn) för att sen gå på "I love you, man". Så jävla rolig. Inte lol rolig som några killar uttryckte det efter filmen men skrattade gjorde jag genom heeela filmen. Alla uttryck haha, ni måste se den så försår ni, yameeenish. I´m flappin´ the baaaasee.
Dallas och jag hade för övrigt ett av dom värsta skrattanfallen jag någonsin haft i måndags. Vi tog fulkort och ett blev så himla bra, eller well, dåligt. Vi kunde inte sluta skratta. Kunde inte sluta komma med förklaringar till varför vi såg ut som vi gjorde på kortet. Det brast som mest då jag kläckte ur mig "-Vi ser ut som den värsta produken av incest". Har fortfarande lite ont i magen och Dallas klagade igår på att hans käke fortfarande gör ont efter det skrattanfallet. Vet inte om jag vill posta den bilden? Vill ni det? Ja det är klart ni vill.

Släktträff!



BJORN WAS HERE!
På 5 timmar gjorde syskonen nyc, nästan. Möttes upp på 59th and 9ave i strålande sol, åkte ner till Chinatown och mötte upp syssling för en öl på Brown. Sen gå gå gå och visa broshan alla coola spots. Gick till Lower East, Nolita, Soho där vi käkade minicupcakes på Baked by Mathilda som är ett hål i väggen som enbart säljer minicupsen, vidare till Union Sq, handla I LOVE NYC tishor, Upper East, över Central Park till Upper West, hem till mig, kolla rooftop, till Hummusbar för mer öl och hummus sen till Times Sq varifrån en minibuss tog min bror från mig för denna gång. Björn come back soon!! =)

RSS 2.0